Koloběh

Koloběh

Anotace: když se v tom tak trochu plave

Nechávám se unášet na Tvých vlnách
a proplouvám Tě celou
ve snech Tě poznávám
ve dne se mi slzy do očí hrnou
ty slzy jsou mořem plných vln
na kterých se nechám unášet
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 734x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel