Na pustém ostrově s Tebou být
Anotace: Tahle je stará asi tři roky, náhodou jsem ji našla na dně krabice. Je až neuvěřitelné, jak dávno se to zdá. Ach ta nostalgie=)
Na pustém ostrově s Tebou být,
svou dlań v Tvé ukrytou mít
a z jednoho poháru víno pít.
Pod oblohou plnou hvězd sedět,
nepřemýšlet, jen do očí si hledět...
V náruči Tvé usínat a snít
a s prvními paprsky se probudit.
Přečteno 504x
Tipy 1
Poslední tipující: HonzaJ
Komentáře (0)