Pád
Anotace: venovane ludom ktory radi vravia zo srandy "nemam ta rad/a"
Vôkol svišťí mokrý vzduch
A ja padám celkom sám
Na dno jamy pekelnej
V spoločnosti čiernych vrán
Cítia so mnou moju bolesť
Radujú sa zo smútku
V bolesti i v nenávisti
V chvíli môjho zármutku
Už som blízko svojho cieľa
Veď život mi dávno vzala
So slovami poslednými
Tak ti treba, nemám ťa rada!
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Ariella13
Komentáře (1)
Komentujících (1)