V mém srdci
Dnes večer
Jsem zaslechla tóny
Své milované písně
A na chvíli si přála
Znova cítit ten sladkobol
Lehounce na jazyku
Hluboko v hrudi
A na špičkách prstů
Ale přišla bolest
A pochopení
Že nestačí jen milovat
A tak hledám síly
Pod rouškou podzimu
Ve snech
O vile Tugendhat
Navždy v mém srdci
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Mbonita, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)