za stínem

za stínem

Anotace: ... dokud žhne ...

.
poklekám ke stínu
v zahradě vzpomínek
nad vodní hladinu
zahnal mne polibek

není tvůj, nebyl dnes
už nikdy nebude
zahradu zoralo
tvé přání do nebe

nechceš mne, sebe jen
a svůj stín z kopretin
ten v lednu s Maruškou
z přání tvých vytvořím

své ruce k měsíci
společně sepneme
pro prosbu polibku
a přání prstene

mrazí bez milosti
veškeré záchvěvy
bývalé lidskosti
macechy vedle mne

ve vodní hladině
vidím jen Marušku
a prsten na prstě
právě se rozzářil

a jen žhne ...
.
Autor a_tao, 31.12.2008
Přečteno 388x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Verena, Holis, NikitaNikaT., Caracol, labuť, Pavelpaja, jedam, okapovaroura, Lota, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je jako hedvábí vetkané ve větru......taková snová, toužící

13.01.2009 21:25:00 | Verena

líbí

*
z plamene jasu,
cítím tu krásu...
*

hledět němě tam,
kde světlo dohasíná,
smět za ním jít
snad ví
ta strana stinná
.
jak vzkřísit Lásku?
.

31.12.2008 14:12:00 | Lota

líbí

Moc krásné, a pro mě plné různých výkladů.

31.12.2008 06:54:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel