Lovec
Anotace: bez anotace
Sbírka:
Pajovi
Lovec, městem plným touhy,
krok jeho dlouhý...
- Pojď!
Mráz cinká Ti v uších,
papsky zraňují duši...
- jdeš za ním
s otázkou na rtech
Tento cizí pán
shůry Ti byl dán.
Však
- loví srdce lidí.
- Pro zábavu.
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, Ctěný pán
Komentáře (1)
Komentujících (1)