Když čas je jít spát
Anotace: Nelze se ubránit, noc se zas vkrádá
Nemám rád večer,
když čas je jít ke spaní,
mysl má sklíčená
všelicos prozradí.
Se strachem přivírám lesknoucí oči,
s polštářem jenž mě zná, city se točí.
Nelze se ubránit,
noc se zas vkrádá,
ode dne příjde mi
velká to zrada.
Snad překonám to, co již ustáli mnozí,
snad budou stát nade mnou chápaví Bozi.
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Holis, Woski, Billy Idol, labuť, Psavec, Mbonita, Tacca, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)