Tlukot srdce
Anotace: Další noc co jsem nespala... Možná je to proto, že mi chybí tenhle tlukot srdce.
Díváš se, ale nic nevidíš.
Víš jak vypadá,
ale nevíš jaká je.
Vnímáš, ale necítíš.
Víš že Tě láká,
ale bojíš se.
Směješ se, ale srdce pláče.
Přetvářka tak snadná je,
lehce se prohlédne.
Ptáš se každý den;
"Je to snad sen?"
Díváš se do tmy,
cítíš chlad,
směješ se blbostem,
ale chybí Ti rychlý tlukot srdce.
Je to láska,
co Ti ho roztluče.
Přečteno 485x
Tipy 8
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Holis, 6thSun, Mbonita, BArBArKO
Komentáře (5)
Komentujících (4)