My dva
Anotace: Terezka a Martínek
Již před rokem poznali se.
Snad náhodou..?
Snad hledali se..?
V tu chvíli zastavil se čas.
Ticho.
Slyšet byl jen slabý hlas.
To si povídala jejich smutná srdce.
Smutná. Zlomená. Neznajíc se.
Jakoby se dávno znali.
Věřili si.
Snad se i platonicky milovali.
Ale život šel dál.
Něco přinesl, něco vzal.
Jí? Vytouženou lásku.
Jinému své srdce dala v sázku.
On? Dávno neví kudy kam.
Je ztracen a pořád sám.
Jeho srdce začalo náhle silně bít.
Pro Terezku a její cit.
Pro její oči, pro úsměv na její tváři,
Pro její rty a vlasy rozprostřené na polštáři.
Je pro něj vším.
I ona má pro něj ve svém srdci kousek místa.
Však je si svými city jista...???..
Odpověď nebudu psát!
MILUJI TĚ !
Tak proč bych to měl vzdát..?
Já o Tvé srdíčko TEREZKO,
Budu se prát!!!
Přečteno 758x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
Komentáře (1)
Komentujících (1)