Anotace: to co pro tebe skončilo, pro mě stále pokračuje. Jen...trochu jinak.
po strance poeticke mne to nezaujalo uz jen kvuli rymum, ktere jsou okoukane...
po lidske ... je to zivot, zivot je boj
02.01.2009 14:27:00 | saddova
... a na pár krásných chvil zapomněli.
Zklamat se v lásce, otřepat se a jít dál, to je přeci jenom velký kus cesty. Hodně štěstí! ;)
02.01.2009 11:23:00 | Mademoiselle Drea