Ptáš se, jak se mám
Anotace: Když ptáš se, jak se mám, jen stěží vzpomínám
Když ptáš se,
jak se mám,
jen stěží vzpomínám.
Za okny padá sníh,
pro něj jsem ztratil smích,
v tvých ústech nevinných.
Co cítím, nevnímáš,
ptám se, co mi dáš?
Jen ty mě dobře znáš.
Tak jako před léty,
prohrál jsem planety,
za všechny tvé úlety...
...konečně už víš, jak se mám?
Přečteno 419x
Tipy 19
Poslední tipující: Daisy.., Cheerful Lady, Bíša, Lenullinka, Mademoiselle Drea, Woski, Kapka, enigman, Rolnička, @lex, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)