Nový rok
Anotace: Na Nový rok převléknu, co k tobě mi sluší
Na Nový rok převléknu,
co k tobě mi sluší,
do smutku navléknu
srdce, sval srší.
Valentýna necháme v poklidu spát,
nemá už cenu o něm si psát,
nemá už cenu uvěřit všemu,
přece jsi chtěla jedině změnu.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)