Polibek noci
Anotace: kdy se to stane..??
jsme spolu jako den a noc
když soumrak tiše přichází
a tma si kráčí pro svou moc
milenců vzdechy ji provází
jsme jako láskou prokleti
a nikdy nespatříme sebe
nespočinem si v objetí
ty voláš mne já tebe
když jitro s červánky se líbá
jsi to ty - noc co odchází
a den mi víčka rosou smývá
bolest mne mým dnem provází
kdy soumrak jitro políbí
červánky zbarví noční rty
ať nocí letí motýli
do ticha šeptám JÁ a TY...
Přečteno 487x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Marupiara, Quigleika, Holis, Kapka, Montynka, Mbonita, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)