byla, jsi a nejsi

byla, jsi a nejsi

Anotace: když člověk nezapomíná...

Jsi květ, který mi před očima uvadl,
jsi obraz, který se mi před očima rozpadl
jsi vůně co mě provází
a když ji cítím pak mi už nic neschází.
Jsi střela co v dálce jsem zahlédl
pak si klidně mnou proletěla
na chvíli zastavil se čas,
já chtěl aby stalo se to zas,
jenže to už si zas v nedohlednu byla .
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 1040x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel