Nebe nad Berlínem
Anotace: Ale ten koho uvěznili je svobodnější. Ten, kdo je kamenován zastře si svoji tvář.
Uvidíš tím
něco krásného____________/za zrcadlem
Skrze doteky
k obrazu svému_________/těla nahého
Vpravdě jim
lidé podlehly__________/ale narovinu
nic krásnějšího
než láska není______/navěky věků
Zatoužíš být
úsměvem hlavy___/v Achyllově patě
Dětem vskrytu
Slunce přiblížit_/duhou až na_d ně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)