Dopis
Anotace: Někdy zjistíte, že láska je za vámi.ale vy jste byli slepá
Přišel dopis a v něm slova tvá,
velmi smutná a bolestná.
Když jsem ho dočetl tak bylo mi k pláči
a slyšel jsem, jak někdo ke mně kráčí.
Byl to člověk a byla to žena,
avšak já neznal jejího jména.
Přišla ke mně a řekla neplač,
ale já se ptal nač?
nač mě utěšuje když mě nezná,
i když je to slečna hezká.
Řekla, že mě zná líp než já sebe,
že do mě vidí, jako já do nebe.
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: Nykita, Mademoiselle Drea, OkittoAde, Agniezka, bejbyyyy
Komentáře (3)
Komentujících (3)