Jak tak pročítám Tvé básně, jeden skvost za druhým... Přesycené významy, slovními hrátkami a citem, že vplouvají a vsakují se do čtenářů celým povrchem těla:)
15.06.2009 19:40:00 | ziriant
O2=láska= žít
superovnice... pro někoho opravdu jediný výpočet života... bez ní jako bez jedné neznámé není celej...
08.01.2009 21:47:00 | Filková