Touha
Anotace: Žádný rým a žádný verš, pouze a jen pocit.
Jsi teplo na mém polštáři,
jsi světlo v mém roztouženém srdci,
ovládáš všechny mé myšlenky a
mé srdce stále více touží po tvém vroucím
objetí.
Toužím po tvých zářivých očích a pohledu,
jenž rozbouří krev v každém místečku mého
těla.
Toužím po tvých smyslných rtech
plných vzrušení a touhy.
Toužím po tvých polibcích, jejichž horký
dech je jako Amorův šíp planoucí samou
láskou a hřejivým štěstím milování.
Komentáře (1)
Komentujících (1)