zoufalé myšlenky
Zoufalé myšlenky se místností nesou
ruce zůstaly prázdné a teď se třesou
z pějící lásky jen hrobový klid
nechce se jíst a ani pít.
Ze všech těch krásných dní
nezůstal poslední.
Zůstala noc a s ní jen tma
padl jsem tak náhle do samého dna.
a na dně? Už jen zoufalství.
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, lecrecia, 6thSun, Mademoiselle Drea
Komentáře (2)
Komentujících (2)