Kouzelnice
Rozcuchané vlasy
krásné úsměvy
čajové dýchánky
orientální tanečnice vášně
exotické pochoutky
ve stínech schované dýky
kávové povídky
společné příběhy
dobrodružné sny
čarovné polibky
které chutnají
po čokoládě
když o ní sním
kouzla působí
tančí
pod sluncem
plným hvězd
láska je kouzlo
které zažene všechno zlo.
Přečteno 471x
Tipy 29
Poslední tipující: Akanishi, Thesssinka, stmivani.na.lepsi.casy, Caracol, LucQa, Lenullinka, Rolnička, Holis, 6thSun, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)