jak se to říká.. padáme ke dnu, abychom se od něj odrazili a dosáhli ještě výš než předtím.. ;-)
sama bych se měla utěšovat, jsem na tom taky dost bledě, ale přeju všem, ať se plní jejich sny :-)
04.01.2009 21:07:00 | Yves
Smutná báseň, láska je někdy boj, tak jako život sám. Po kázdém pádu, měl by nastat vzestup. Přeji Ti mnoho hezkých chvil.
04.01.2009 20:21:00 | NikitaNikaT.