27
Anotace: 27.12.:Potemnělé brněnské uličky...
Psal se den s číslem dvacet sedm,
večer – cifra sedmadvacet,
když rozhodl ses
ztrácet
v potemnělých
brněnských uličkách...
Vánoční výzdoba
a světýlka
a na omrznutých lavičkách
vyprávěla pohádky
sama
zimní příroda.
Psal se den s číslem dvacet sedm,
večer – cifra sedmadvacet,
a já věděla,
že budu se vracet
víckrát než
jednou.
Zavři oči...
...a pojď zpátky se mnou.
Přečteno 328x
Tipy 15
Poslední tipující: shakespeares, Isquieasuus, Marfuša, come-past, Mbonita, enigman, WAYWARD, Memento, Bíša, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)