Anotace: I když bez kvalit,dal jsem srdce na papír. Stýská se mi:(
ano drobné nedostatky by se našly ale jsou vykompenzovány krásou celé básně. opravdu povedená! =)
01.03.2009 12:13:00 | Duhová
Něco by se ještě dalo trošku vylepšit, ale je moc hezká a psaná srdcem. Takže pochvala! :-)
08.02.2009 01:18:00 | Anita Buchtová
Život jde dál...Však nic nemůže dopadnout špatně, jestli jste oba poslouchali hlas svého srdce...
06.01.2009 11:20:00 | Isobel