poslední podívání do těch očí..
Anotace: když v očích není jiskra
Podívala se na mne a já na ni
hleděl jsem a hledal,
v jejích očích
odpověď na nevyřčenou otázku, co mě zodpovědět mohla jenom ona,
a její oči mlčely
a ve strast mou duši uvrhly
Komentáře (0)