Dostala jsem křídla
Anotace: Když člověk začne létat
Vznáším se. Vysoko létám.
I z obrovské výšky závrať nemám.
Nebojím se hlubiny pode mnou,
mé myšlenky však jednou dopadnou.
Střemhlav padám k zemi,
hlava z toho všeho motá se mi.
V mé mysli jsou zmatky a opaky.
Takové ticho je mezi oblaky.
A zpět mezi mraky. Do výšin.
Nemotám se z ohnivých vod a levných vín.
Z náhlého štěstí mám euforii,
protože našla jsem v lásce harmonii.
Dostala jsem křídla, a darovala jsem
pírko z nich, aby věděl, že není to sen,
že nejsem to jen já, kdo proměnil
se v anděla. Spojeni tanci víl.
Vznáším se. Vysoko, vysoko létám.
A mými křídly oblaka rozmetám.
Ať všichni vidí v záři Sluce,
Že křídla mám…
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: contionor, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)