Neopětovaný cit

Neopětovaný cit

Anotace: Snad už si na tu trvalou bolest i zvykám.... :-(

K snídani smutek,
K večeři trápení,
Umírám v bolesti,
V srdci mám zatmění.

Neopětovaný cit,
Jak červ pod zemí toužím hnít –
A nevědět, co cítí mé srdce,
Které bije pro něj prudce.

Proč sama sobě nalhávám,
Že zvládám, že jsem nad věcí,
Nedokážu se citů vzdát,
Ač jednostranné jsou –
A jak mu jen své srdce dát,
Když city zakryté jsou tmou.?

Já toužím milovat jen jednoho –
Cítím však, že jsem v tom sama,
Je mi s Tebou nádherně –
Proč nemůžu být jen Tvá dáma
A s Tebou splynout v jedno srdce,
Pouze v jedno tělo –
Milovat Tě – tak moc to chci,
Líbat Tvoje čelo.

Tvé vlasy – vzrušuje mě,
Když se letmo dotýkají,
Vše, co mám, já chci Ti dát …
Naše srdce, když se stýkají…

Já Tě chci!

A moc Tě chci!

Ty to víš a dál mě ničíš,
Cítím dobře,
Jak ve své duši,
Že hledáš víc –
Stále křičíš.
Autor Ammazonic, 05.01.2009
Přečteno 415x
Tipy 19
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Agniezka, el viento, Holis, @lex, maliska, Paulín, Bíša, Mbonita, lecrecia, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

veľmi dobre chápem...
pekne napísané

06.01.2009 14:36:00 | maliska

líbí

Naprosto ti rozumím..jsem v podobné situaci.. Drž se, třeba se to prolomí.. ST! ;)

05.01.2009 13:31:00 | lecrecia

líbí

Určitě si na trvalou bolest nezvykej ... ta umí pěkně zničit člověka (jak sama dobře vím) ... přeji Ti, ať najdeš toho, kde bude cit opětovaný ...

05.01.2009 09:52:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel