Nevěřím
Nevěřím v Tebe, to je už dávno pryč,
odešel jsi v minutě a odnesl sis s sebou klíč.
Klíč od mé duše, klíč od mého srdce,
ještě teď v hlavě slyším slova, co zněla tak sladce.
Nevěřím v náhodu, která nás spojila,
Ty´s chtěl jen svobodu, a ta nás rozdělila.
Tak teď jí máš, a chodíš od ničeho k ničemu,
marně si nadáváš, lituješ svých činů.
Nedočkáš se odpuštění, to v téhle chvíli vážně není,
jen smutek se ve vteřině ve zlobu změní.
Ač přísahala jsem, že už se nikdy neohlédnu,
teď vracím se a Ty jsi stále v nedohlednu.
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)