Anotace: srdce je zklamané
Já mu to doma taky říkám. A neposlechne a neposlechne. Máma.
21.01.2009 11:10:00 | Marťafon
nezlob se na mne, vim, je ti jedenact, ale ta cestina je rozna, nedava mi to smysl, popros nekoho doma, nebo jen starsiho, aby ti to kontroloval, jinak nam to nebude davat smysl...
05.01.2009 18:11:00 | saddova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?