jsi
Anotace: ...Té která ví...
jsi jako knížka,
kterou bylo mi jen přáno
chvíli číst,
jsi jako diář ,
ze kterého vytrhl
někdo schůzky důležité list,
jsi jabloní
jež dopřáno mi bylo
jísti její zakázané plody,
jsi pustinou vyprahlou
v níž nalezl jsem
živé vody,
jsi vteřina ,pro kterou
stojí za to život dát,
když zastavit chceš čas,
jsi pomněnek pár
za plůtky něžných řas,
jsi jako vánek ,
který čechrá
ve vlasech
kadeřavou oblohu,
jsi ..
a já Tě miluji
a jako ten slaboch ve mě
na nic víc než na slova
se nezmohu...
Přečteno 502x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)