Noční pouť
V krajině zimního spánku
s nohama bosýma
v průsvitné košilce
brouzdá se dívenka
po stopách létavice
Půlnoc má na kahánku ...
bělostnou závějí
zhoupne se ve chvilce
s nápěvem líbezným
v kolébce půlměsíce
V krajině zimního spánku
s nohama bosýma
v průsvitné košilce
jednou tě navštíví snad ...
S nápěvem líbezným
nocí jde dál a dál
do duší potřebným
o lásce
zpívat a hrát ...
Přečteno 391x
Tipy 43
Poslední tipující: poustevník Jirka, vodnař, střelkyně1, Triffid Kolbe, hanele m., Dota Slunská, Manon.H, Milásek, vapiti, el viento, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)