Chtěl bych býti
Anotace: chtěl bych býti jen ostrůvkem
Já chtěl bych býti jen ostrůvkem,
tak napni plachty,
připluj jedním ladným slůvkem.
Dvacet jižně, kousek vpravo,
na tvou cestu
máš mít plné právo.
Pluj s kapitánem, co je víra,
ten naději tvou pevně
v rukou svírá.
Ač nepospícháš, prosím snažně,
vrať se brzy,
myslím to s tebou zase vážně.
Přečteno 436x
Tipy 14
Poslední tipující: Daisy.., Holis, Psavec, Bíša, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, Markéta Hl., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)