- bez názvu -
Anotace: Nemusí mít vše název
Políbení,
snad jen lehké omámení.
Vzlet k samotnému slunci,
k hvězdnaté noci.
-
Pohlazení,
jemnost z toho omámení.
Něžnost sama,
se vněj propůjčila.
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)