Vzpomeň si na mě
Až zase půjdeš
Dlážděnými uličkami města
A sníh ti bude křupat pod nohama
Vzpomeň si na mě
Protože jsem tu byla
A se mnou šla melodie
Jak hedvábný šátek
Co měl tak krásně modrou barvu
Možná budu myšlenkami
V tom nádherném domě
Kde celých sedm let bydlela Láska
Než se prostory nadobro vyprázdnily
A zůstalo jen slunce
Přečteno 452x
Tipy 14
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Bíša, enigman, nejsembásník, 6thSun, NikitaNikaT., Mbonita, Jana M., labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)