Chci být tvým životem

Chci být tvým životem

Anotace: Láska je mocná čarodějka

Chci být prvním paprskem slunce,co hladí tvoje vlasy,
chci být kapkou tryskající z pramene tvé krásy,
chci být první vteřinou rána,když se probuozíš,
chci být první okamžik,když po mně zatoužíš,
chci být polibkem větru,co líbá tvoje rty
a oznamuje světu,že v mém srdci jsi jen ty,
chci být pohledem,co se topí v tvých očích,
chci být sladkým snem,co se stane touhou tvých nocí,
chci být dlaní vánku,co hladí tě po tváři,
chci být důvodem,co úsměv tvůj rozzáří,
chci být tvým stínem,co leží ti u nohou,
chci být měsícem,co pluje noční oblohou,
chci být tvým snem,co se ti každou noc zdá,
chci být denním svštlem i noční tma,
chci být vším,co se kolem tebe točí,
chci být jiskra lásky,co v srdci tvém přeskočí.
Autor Pepik K., 13.10.2004
Přečteno 2116x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (16x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel