Rozpouštět
S přílivem slov,
a prázdné ruce,
kéž padla bych do mdlob
a utichla prudce.
Budu ti zpívat,
falešně jinak to neumím,
a až začnu zívat,
víš že ti odcházím.
Neumím milovat,
neumím ani srdce své hájit
a za to já budu platit,
když nechala jsem si tě ztratit.
Karamelová slečna,
potichu odcházi se rozpouštět,
na srdci skvrna,
nedá se odpouštět.
Přečteno 419x
Tipy 18
Poslední tipující: Darkkitty, malý lachtánek, Gabriel - Sinóda, Fiserka, Vlk v rouše, kikis, Iwetta, Psavec, Bíša, Daisy.., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)