Bílé pláně strmé stráně
z kopce jedou moje sáně
Uši nos i tváře
promrzly i Kláře
u pusy obláček
hrajem si na vláček
hrajem si na něhu
dvě srdce ve sněhu
a v bílé bělobě
hřejem se při sobě
pusa na pusu
první druhá třetí
a čas letí a letí