....zůstaň
Zůstaň se mnou
a neříkej že spěcháš
světlo lamp teď vrhá tvůj stín
chci víc než co mi tu necháš
stín co dělá splín
odcházíš a bereš mosty
mě to mrzí
máš jiné hosty
nevolej ať nezraníš
zůstaň se mnou
a neříkej že miluješ
to co bolí
je to že lžeš...
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)