Anotace: Pro člověka, kterýho jsem milovala, ale on si jen hrál...srdce a víru v lásku mi vzal..
jj...tak to občas je...vím jak se cítíš...
ale nevěš hlavu ono příjde i to hezký =)
18.01.2009 17:41:00 | Duhová
Ano, i taková je realita... Drsná, ošklivá, nikdo ji nechce... a přesto ji prožívá mnoho z nás - i já. ;)
10.01.2009 18:08:00 | Mademoiselle Drea