Beznadějně zamilovaná
Anotace: Už nechci tebe milovat
Na tvou fotku koukám jen,
pořád pořád celej den.
Myslím jenom na tebe,
Těžké je to bez tebe.
Proč mě nemáš aspoň rád?
Proč mě nechceš objimat?
Miluji tě do zbláznění,
ale to tak lehké není.
Pořád myslím, myslím jen,
na ten obličej jedinej.
Už nevím co dělat mám,
Cestu k tobě už nehledám.
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)