Odcházíš
Zdály se mi verše
o nás dvou,
o týhle přítomnosti
zahalený v otazníkách
Ptám se na tebe tvejch šlápot
v naší koupelně
stojíš zase za dveřma
bez otvoru na klíče
Nemůžu si vzpomenout
na tvoje doteky
na tvoje polibky
Unikají do prázdna
jako kytka v potoce
co pluje někam daleko
Slyším tě odcházet
bez rozloučení
zavíráš za sebou
a já mám strach
že zapomeneš
cestu zpátky
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, mourovatákočka, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)