Anotace: Učím se, že slovům nemám věřit... oči mluví
ale je to takové přiznání a povdechnutí nad samasebou...chce se věřit na oči a ruce a pocity a ono to většinou zavádí na kolotoč vjemů,které nejsou světu okolo sdělitelné...
Pozdrav z jedněch očí,kam jsem takypadla všemi svými chapadýlky nechápající:-)
15.01.2009 00:01:00 | zvířenka
hele hele...ty oči se zdály,od zdání...pakliže je to myšleno jako zdáli-zdálky,pak je tam měkkkounké "i"..to jen tak,paní učtelko:-)
14.01.2009 23:56:00 | zvířenka
...dík, stane se, inu po pár hodinách spánku a nočním bdění, chybička se vloudí i do mého snění...
08.01.2009 14:05:00 | BLUE-from-the-NIGHT
Myšlenka není špatná, líbí se mi to, ale co tam hrubka?!? :-O Pokud se ti zdálY oči... ;)
08.01.2009 12:08:00 | Mademoiselle Drea