Komunikuj!
Anotace: To byl ten problém...
K - ladeš mi otázky, na které neznám
O - dpověď, a tak pluji dál na své bárce
M - lčenlivosti a vzdaluji se ti… Za chvíli
U - ž mi nebudeš moci nic vyčítat
N - eb tě neuslyším.. Snad
I - ohluchnu z toho krásného ticha
K - teré mne pohlcuje.. Poslední hlásky
U - pustím do oceánu Řeči a budu se smát tomu
J - ak stále ještě prosíš: Mluv se mnou!
Ale mně se chce mlčet, víš?
Přečteno 443x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lilly Lightová, kikis, Skořicová princezna, okapovaroura, @lex, Jiparo, Anewue, Kapka
Komentáře (7)
Komentujících (6)