zklamání
Anotace: Skutečnost když někoho zklamete
když tě vivím klopím zrak,
z naší lásky stal se vrak.
Tvé oči se na mne dívaly,
jako by mě už neznaly.
Pohled od mých očí odvracíš,
a se mnou se moc nebavíš.
odcizili jsme se navzájem,
naše láska byla jen pronájem.
Chvilkové vzpalnutí našich vášní,
plné dotyků, lásky a básní.
Teď je to pro oba jen minulost,
nic než vzpomínky a zlost.
Komentáře (1)
Komentujících (1)