Vlnobití
Utichlo vlnobití,
úsvit bouři odzbrojí,
své modlitby napohled slepé
roztříštím v útrobách noci.
Šťasten ten, kdo se nebojí...
Tak už nám svítá, lásko,
chorály stesku bijí mě do spánků.
Když měníš se v moře,
a těšíš se aplausu racků,
jsem delfín,
co šťasten je v tvých příbojích ...
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, SorrowInMySoul, Bíša, Kapka, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)