šance
Dostala jsem šanci
a zavřela oči.
Tvoje výzva k tanci,
tak jak svět se točí.
Váhala jsem chvíli,
neřekla Ti ano,
teď jen sny mi zbyly,
co zmizí hned ráno.
Kolik šancí ještě
dostanu a zničím..?
Slzy, kapky deště,
nepochytáš ničím.
Skrz prsty mi padá
štěstí odmítnuté,
však stále bolí zrada,
srdce probodnuté.
Po noci přemýšlení
zas řekla bych ti CHCI TĚ!
Však k tvému polapení
moc děravé mám sítě.
Stejně jako tenkrát...
Přečteno 375x
Tipy 14
Poslední tipující: Woski, Jenda P., Vlk v rouše, Bíša, Holis, kikis, Paulín, nejsembásník, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)