Vyznání
Anotace: Jedno prosté vyznání lásky.....
Našel jsem lásku,
našel jsem tebe,
jsi pro mě štěstí,
co spadlo z nebe.
Naše city jsou něžné,
čisté jako sníh,
láska je složená,
z chvílí neskutečných.
Znamenáš pro mě víc,
než si myslíš,
když nejsi semnou,
hrozně mě chybíš.
Nejkrásnější vyznání,
co mohl jsem si přát.
Doufám jen,že myslela jsi to,
vážně a napořád.
Přečteno 714x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, SorrowInMySoul
Komentáře (0)