Bylo,nebylo.
Anotace: co bylo ještě nepominulo....někdy snad
Tu stud a žal
mají bál
kde zlomené světlo se kývá,
tak vzkaž tu slast
že mají strast
tam bolest má se ozývá.
Snad křik a jek
je tvůj vztek
pod ostřím mé srdce uhýbá
Seď pak vzleť
ve hvězdnou šeď,
snad nejen má to byla chyba.
Přečteno 420x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, Lilly Lightová, kikis, Bíša, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)