tohle není nazev ale je to o pocitech!!
Anotace: moje basničky nemaji nazev protože si myslím že každy si o nich myslí něco jineho a tak nechcu kohokoliomezovat pouhym nazvem!!!
Projevy pocitů ukaží,
co komu ke štěstí překáží!
Lidé co tohle zkoumají
jsou velice citliví potají.
Láska probudí pocity nové,
z úst ti vyloudí
honey im love!
Klíč k řešení ztrastí
co za člověka ho vlastní?
Člověk klidný a vyrovnaný
problémy řeší a city tají!
Nehledej klid když není,
hledej spíš krásu k přitulení
hledej spíš krásu k políbení
nic hezčího už totiž není!
Neusínej s pocitem brouka
co leží na zádech a na nebe kouká
a když myslíš že šance není
šance na šasné otočení
zachovej klid a seber síly
vůle je silnější a síla se mílí!
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)