Miluji Tě
Anotace: ...napadá mě jediné...a takhle to bývá vždy, tak trochu inspirace z hodin psychologie xD
Napadá mě jediné, co popisuje počitky
jenž vystihují cítění, které mi tě dává
přitažlivost k tobě, vzpomínky na zážitky
a nespoutaná touha, co lehko se oddává
vědomě jsem utvářela nejsprostější představy
ač byly slastně krásné, poutavé nereálnosti
s apercepcí zkoumala jsem tvary tvé postavy
spontánně jsem jednala čile bez lenosti
ačkoli to bylo snění, v tomhle stejném znění
jednoho dne představivost ztratila svůj úmysl
a já potkala jsem slova, co hledali se v dění
zamotaného života a dala jsem jim smyl
čekala jsem na stagnaci, jež přichází běžně
když začínám být opět celým srdcem v ráji
tentokrát na mě zapomněla, dopřála mi lásku
a já byla šťastná, že mé city nejsou v háji
a tak tedy s nadhledem
zkoumám tě svým pohledem
záměrně i nezáměrně
miluji tě ... (poměrně)
Přečteno 743x
Tipy 2
Poslední tipující: Filková, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)