aaach..
jak štastní jsou ti co mohou..
být na konci..
(oněch nohou .o)
bezva nápad prima počteníčko..uplej erotickej zážitek :o)
02.05.2009 09:00:00 | Bean
... pozor na křídelní pel... ať se nám nerozletí, motýl zahine... První slůvka, co mne napadla. Básenka se mi moc líbí, je myšlenková, citlivá... čtivá. ST! za obsah.
09.01.2009 09:03:00 | NikitaNikaT.